Nemzetközi foci

Jürgen Klopp elmondta, miért hiányzik Szoboszlai az Arsenal elleni rangadóról

Paul Ellis / AFP
Paul Ellis / AFP

Szoboszlai Dominik kimaradt a Liverpool Arsenal elleni meccskeretéből vasárnap. Ellentétes hírek láttak arról napvilágot, miért hiányzik, egyes források sérülést, mások betegséget emlegettek. A meccset közvetítő Sky Sportsnak aztán Jürgen Klopp tisztázta a helyzetet:

Érzett valamit nagyjából ugyanazon a területen, ahol korábban megsérült. Nem a meccsen volt problémája, hanem utána. Megvizsgáltuk, és látszott, hogy nincs rá esély, hogy most pályára lépjen. Nem vállalhattunk semmilyen kockázatot. Meg kell várni a további vizsgálatokat, de az egyértelmű volt, hogy ma nem játszhat

– nyilatkozta a Pool német menedzsere.

Szoboszlai a Premier League első 20 fordulójában játszott, 19-szer ráadásul kezdőként lépett pályára. A Newcastle ellen azonban megsérült a combhajlító izma, kihagyta a Bournemouth elleni bajnokit, az FA Kupában az Arsenal, a Ligakupában pedig a Fulham elleni két meccsen nem játszott. Január végén lépett pályára ismét, a Norwich elleni kupameccsen csereként beállva gólpasszt adott, a Chelsea elleni rangadón pedig fejesgólt szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik