Nemzetközi foci

„Semmi sem tetszett” – Mourinho olyat tett csapata veresége után, amit nem szokott

Domenico Cippitelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Domenico Cippitelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Három győztes meccs után elhasalt az AS Roma az Európa Ligában, José Mourinho csapata 2-0-ra kikapott Prágában. Tette mindezt úgy, hogy az egész meccsen mindössze két kaput eltaláló lövése volt az olasz csapatnak, amely először az 52. percben tornáztatta meg Ales Mandoust, a hazaiak kapusát.

„Minden hiányzott a csapatom játékából. Nem akarok túl sokat beszélni róla, senkinek sem kéne. Abszolút megérdemelt az eredmény ellenfelünknek, és nekünk is.

Semmi sem tetszett. Már beszéltem is a csapattal az öltözőben, amit nem szoktam megtenni. Ami elhangzott, az viszont köztünk marad

mondta a meccset követően a Sky Sport Italiának Mourinho. Azt is elárulta, azért nem megy be a lefújást követően az öltözőbe, mert még dolgozik benne az adrenalin, de most kivételt kellett tennie.

Az előző szezonban döntős AS Romának a vereség ellenére is minden esélye megvan a továbbjutásra, két fordulóval a vége előtt ugyanis öt ponttal vezet a harmadik helyen álló Servette előtt. Ugyanakkor nem mindegy, hogy első vagy második helyen végez egy csapat a csoportjában: az elsők automatikusan a 16 közé jutnak, a másodikaknak viszont játszaniuk kell egy párharcot a nyolcaddöntőért.

A Slavia és az AS Roma az egymás elleni eredményeket tekintve egálra áll egymással (mindkétszer a hazai csapat nyert 2-0-ra), a csehek így job gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg riválisukat.

Kapcsolódó
„Kinek az ötlete volt?” – sikerült Kloppot felbosszantani a Liverpool veresége után
Szoboszlai Dominikék vezetőedzője nem érti, miért vették el csapata harmadik, egyenlítést jelentő gólját a találkozó legvégén.
Olvasói sztorik