Nemzetközi foci

„Kinek az ötlete volt?” – sikerült Kloppot felbosszantani a Liverpool veresége után

Charly Triballeau / AFP
Charly Triballeau / AFP

A mostani Európa Liga-forduló egyik legmeglepőbb eredménye mindenképpen az, hogy a Liverpool kikapott a Toulouse otthonában. A franciák 2-0-ra, majd 3-1-re is vezettek, innen egyenlíthetett volna a Szoboszlai Dominikot a második félidőre becserélő Pool, azonban a találkozó legvégén VAR-ral érvénytelenítettek egy vendéggólt, mert a támadás során a labda érintette Alexis Mac Allister kezét.

Láttam a felvételt, nálam ez nem kéz. A mellkasához ért a labda, nem a kezéhez, de persze lehet, hogy a VAR-szobában más szögből is látták, ezt nem zárom ki. Ami viszont engem jobban zavar, hogy játszhattunk volna jobban. Ez a mostani este legfőbb témája

– mondta Klopp a sajtótájékoztatóján, ahol persze gratulált a Toulouse-nak is, és megjegyezte, megérdemelték a vereséget, mert minden egyes kétesélyes párharcot a labdáért a franciák nyertek.

A sajtótájékoztató nem ment simán, ugyanis behallatszott a hazai drukkerek ünneplése, ami kissé meg is akasztotta olykor a beszédben a Liverpool német menedzserét. Az egyik válasza végén kissé ingerülten meg is jegyezte:

Kinek az ötlete volt, hogy itt tartsunk sajtótájékoztatót? Ez egy igazán érdekes kérdés. Váó!

A veresége ellenére a Liverpool vezeti a csoportját a Toulouse, a belga Union Saint-Gilloise és az osztrák LASK előtt. Az Európa Ligában a csoportgyőztes automatikusan a nyolcaddöntőbe jut, a második játszik egy párharcot a legjobb 16 közé kerülésért, a harmadik a Konferencia Ligában folytatja és csak a negyedik fejezi be az európai kupaszereplést a szezonban. A Pool harmadiknál rosszabb már nem lehet.

Kapcsolódó
„Az ilyen apró, kis részletek döntenek” – Stankovic nem érti, miért nem segített a bíró a cserével
A belga gólnál emberhátrányban volt a Fradi, a szerb edző számára érthetetlen, hogy miért nem cserélhettek.
Olvasói sztorik