ANP via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A magyar válogatott védője megszerezte első gólját nemzetközi kupában

A holland élvonalbeli AZ Alkmaar 2-1-re legyőzte idegenben a Vaduzt, ezzel biztosította továbbjutását az Európai Konferencialiga E csoportjából.

Kerkez Milos ezúttal is kezdő volt, sőt az 50. percben az ő góljával szerzett vezetést a csapata. A magyar válogatott védő végig pályán volt és 3 gólpassz után először talált be a sorozatban, sőt ez volt az első gólja nemzetközi mérkőzésen.

Az E csoportot 12 ponttal vezeti az AZ és ha nem kap ki a Dnyipro-1 elleni zárófordulóban, akkor biztosan a csoport élén is végez.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!