ANP via Getty Images
Magyar foci sport

Kerkez Milos nem tud leállni, Gyurcsó bombagólt lőtt

Folytatja remek formáját a magyar válogatott és az AZ Alkmaar 18 éves védője, Kerkez Milos, aki a Groningen otthonában rendezett szombatin bajnokiból góllal vette ki a részét. Kerkez a 62. percben, csapata 2-1-es vezetésénél maradt elöl, kapott egy remek labdát, amit aztán higgadtan lőtt el a kapus mellett.

A magyar válogatottban a lipcsei 1-0-s győzelem alkalmával debütált Kerkez Milos 89 percet játszott, gólja mellett kapott egy sárgát, majd, mikor lecserélték, egy fiatal szurkoló elkérte a mezét. 4-1-es győzelme után az Alkmaar vezeti a holland bajnokságot, Kerkeznek a mostani volt a második gólja a bajnoki szezonban.

Kapcsolódó
Ádámnak bő negyedóra is elég volt, hogy rettegésben tartsa az ellenfelet
A magyar válogatott csatár hatodik gólját szerezte a klubjában.

Jól sikerült a szombat a magyar légiósok számára. Ádám Martin találatáról már beszámoltunk, de

  • gólt szerzett (nem is akármilyet) még Bolla Bendegúz is a Grashoppersben a Zürich elleni 1-1-es döntetlen alkalmával,

  • valamint Kleinheisler László is, az eszékiek 4-1-re legyőzték a Lokomotiva Zagrebet,

  • míg Gyurcsó Ádámnak a ciprusi bajnokságban sült el a lába, az AEK Larnaca 4-0-ra nyert.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!