Visionhaus/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Nem fogom abbahagyni!” – reagált a Manchester United játékosa, miután a fél világ kinevette

A Manchester United 3-0-ra legyőzte a Sheriff Tiraspolt az Európa Liga csoportkörében, ezzel biztosan továbbjutott a csoportjából.

Cristiano Ronaldo gólja vitte el a címlapokat, de a közösségi médiában jóval több figyelmet kapott Antony, aki a 38. percben, még 0-0-nál húzott váratlant. A brazil támadó egy sima passzal forgott kettőt saját tengelye körül, majd borzasztó indításával a moldovai együttes jöhetett kirúgással.

Ezen aztán sokan élcelődtek, a fél világ kinevette érte és úgy tűnik, Antony sem akarta szó nélkül hagynia az esetet. A brazil futballista Instagram-oldalán reagált az eseményekre:

A művészetünkről ismernek minket, ennek köszönhetően jutottam el idáig és nem fogom abbahagyni!

Győzelmével is még a második a csoportjában Manchester United, a Real Sociedad ugyanis öt fordulót követően is hibátlan. Az utolsó fordulóban épp ez a két csapat játszik majd egymással, az angoloknak a csoportgyőzelemhez és az automatikus nyolcaddöntőbe jutáshoz két góllal kellene nyerniük.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!