Nemzetközi foci

„Ezért annyira jó” – a visszatérő Ronaldo nem csak a góljával vágódott be edzőjénél

Naomi Baker/Getty Images
Naomi Baker/Getty Images

Cristiano Ronaldo kezdőként tért vissza a Manchester United csapatába, csapata egyik legjobbja volt a Sheriff Tiraspol ellen, és ő állította be a 3-0-s végeredményt a 81. percben. A lefújást követő sajtótájékoztatón Erik ten Hagot kérdezték a portugál támadó teljesítményéről, a holland szakember pedig nem győzte dicsérni játékosát.

Ment rendületlenül, a csapat igyekezett a lehető legjobb pozíciókban megjátszani őt. Jól helyezkedett, és nem adta fel. De erről szól a karrierje, ezért annyira jó, és annyira eredményes

idézi Ten Hagot a Manchester Evening News.

A 37 éves Ronaldo a Tottenham Hotspur ellen bajnokin megtagadt a pályára lépést a hajrában, majd idő előtt elhagyta a stadiont. Büntetésből nem került meccskeretbe a Chelsea elleni rangadón, de Ten Hag a héten jelezte: letelt a játékos büntetése, klubon belül pedig le is zárták a történetet. Ennek jele az is, hogy Cristiano Ronaldo végig a pályán volt a Sheriff ellen. Az EL-ben egyébként mind az öt csoportmeccsen kezdő volt, két gólja és egy gólpassza van.

Kapcsolódó
Csercseszov a Fradi csoportgyőzelme után: Reggel 10-kor edzés!
Nagy bravúrt ért el a magyar bajnok, de ez sem tudta kizökkenteni a csapat orosz vezetőedzőjét, aki az Iváncsát is felemlegette a sajtótájékoztatóján.

Győzelmével is még a második a csoportjában Manchester United, a Real Sociedad ugyanis öt fordulót követően is hibátlan. Az utolsó fordulóban épp ez a két csapat játszik majd egymással, az angoloknak a csoportgyőzelemhez és az automatikus nyolcaddöntőbe jutáshoz két góllal kellene nyerniük.

Olvasói sztorik