Nemzetközi foci

Visszatérhetett a rosszfiú, Cristiano Ronaldo ismét a ManUniteddel edzett

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP
Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál labdarúgója rövid fegyelmi büntetését követően kedden ismét klubtársaival közösen edzett, írta az MTI.

A támadó szombaton az együttes edzőközpontjában erőnléti edzők irányításával egyénileg végzett gyakorlatokat, három nappal később pedig bekapcsolódott a csapat munkájába.

Kapcsolódó
40 veretlen meccs után kapott ki otthon a Salzburg, továbbjutott a Chelsea
Legutóbb 2021. február 18-án a Villarreal tudott tétmeccsen nyerni a Red Bull Arenában.

Ronaldót azért kellett fegyelmezni, mert múlt szerdán a Tottenham ellen 2-0-ra megnyert hazai bajnoki mérkőzésen a cserék közé jelölt klasszis megsértődött amiatt, hogy nem játszhatott, és a lefújás előtt percekkel elhagyta a pályát, majd a stadiont is.

Az MU holland mestere, Erik ten Hag ennek kapcsán kiemelte: a történtekről személyesen beszél majd a játékossal, akire fegyelmezetlensége ellenére az együttes fontos részeként tekint.

A klub azzal szankcionálta Cristiano Ronaldót, hogy kimaradt a következő találkozó meccskeretéből, társai szombaton nélküle játszottak 1-1-es döntetlen a Chelsea otthonában a Premier League-ben.

Az MU következő találkozójára csütörtökön kerül sor, az angol csapat az Európa Liga csoportkörének ötödik fordulójában a moldovai Sheriff Tiraspolt fogadja.

Olvasói sztorik