Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldót kitette keretéből a Manchester United

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

Nem hagyta szó nélkül Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere Cristiano Ronaldo viselkedését, a szakember kitette a Chelsea elleni meccskeretből a portugál világklasszist.

Kapcsolódó
Portugál szexbotrány: orgiákat tartott a női futballcsapat edzője
A Famalicao nyolc játékosa és a szakmai stáb is részt vett a szeánszokon.

Ronaldo szerdai viselkedése kiverte a biztosítékot, miután csereként sem kapott lehetőséget a Tottenham elleni bajnokin, még a lefújás előtt elsétált a kispadtól, de ahelyett, hogy az öltözőbe indult volna, elhagyta a stadiont is.

Cristiano Ronaldo nem lesz tagja a Manchester United csapatának a szombati Chelsea elleni Premier League-mérkőzésen. A csapat többi tagja teljes mértékben arra koncentrál, hogy felkészüljön a meccsre

– írta közleményében a klub.

Ten Hag már a nyáron is kritizálta Ronaldót, aki egy Rayo Vallecano elleni felkészülési mérkőzésen a lecserélését követően még a meccs ideje alatt elhagyta a stadiont. Edzője akkor azt mondta, ez elfogadhatatlan.

Az ESPN úgy tudja, a játékos csütörtök délelőtt 10.30-kor jelentkezett a United carringtoni edzőpályáján, megbeszélést folytatott edzőjével, majd az edzésen már részt sem vett, várhatóan csak hétfőn csatlakozik újra a kerethez.

Források szerint a klubvezetés támogatta Ten Hag büntetését, de kitart amellett, hogy a 37 éves játékos továbbra is fontos része a csapatnak.

Olvasói sztorik