Nemzetközi foci

Nyert a United, mégis a be sem cserélt Ronaldóról szólnak a hírek

Laurence Griffiths / Getty Images
Laurence Griffiths / Getty Images

Rangadót nyert a Manchester United a Premier League hétközi fordulójában, miután meggyőző játékkal 2-0-ra verte a Tottenham Hotspurt. A meccs hőse egy portugál játékos volt, Bruno Fernandes, aki gólt szerzett és összességében kilenc helyzetet alakított ki, azonban honfitársával, Cristiano Ronaldóval is legalább annyit foglalkoztak a lefújás után.

Kapcsolódó
Kapaszkodik a Liverpool, ismét rangadót nyert a ManUnited
Újabb egygólos győzelmet aratott Jürgen Klopp csapata.

Pedig az ötszörös aranylabdás pályára sem lépett. Ugyanakkor a kamera elcsípte a 90. percben, hogy idő előtt levonult az öltözőbe.

„Ezzel majd holnap foglalkozom, most megünnepeljük ezt a győzelmet” – kommentálta szűkszavúan Erik ten Hag, a Manchester United szezon előtt kinevezett trénere a történteket. A holland szakember már a nyáron is kritizálta Ronaldót, aki egy felkészülési mérkőzésen a lecserélését követően még a meccs ideje alatt elhagyta a stadiont. Ten Hag akkor azt mondta, ez elfogadhatatlan.

Kapcsolódó
„Elfogadhatatlan” – a United edzőjének nagyon nem tetszett, hogy Ronaldo meccs közben hazament
Erik ten Hag elárulta, nem csak a portugál klasszis volt az egyedüli, aki így tett.

Ronaldo ebben a szezonban 12 alkalommal lépett pályára a Manchester Unitedben, de hatszor csak csereként. Két gólja és egy gólpassza van, ami tőle szokatlanul visszafogott teljesítmény, és természetesen a sajtó mással sem foglalkozik, mint a jelenlegi helyzetével.

Olvasói sztorik