Nemzetközi foci

Letelt a büntetés, a keretbe is visszakerül Cristiano Ronaldo

Dan Mullan / Getty Images
Dan Mullan / Getty Images

Bár a legutóbbi 13 tétmérkőzéséből kilencet megnyert a Manchester United két-két döntetlen és vereség mellett, nem annyira a csapat szereplése, mint inkább Cristiano Ronaldo helyzete az, amivel a közvélemény foglalkozik. A portugál támadó ugyanis sokszor csak csere, a Tottenham ellen pedig megtagadta a pályára lépést és idő előtt elviharzott a stadionból, mire válaszul Erik ten Hag kitette őt a Chelsea elleni meccskeretből.

Kapcsolódó
Visszatérhetett a rosszfiú, Cristiano Ronaldo ismét a ManUniteddel edzett
De vajon játszhat-e csütörtökön a Sheriff Tiraspol ellen?

Csütörtökön az Sheriff Tiraspol ellen játszik a United, ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót a holland szakember, természetesen Ronaldo is szóba került.

Igen, Cristiano ott lesz a keretben csütörtökön. Azt hiszem, már mindent elmondtunk ezzel kapcsolatban, válaszoltunk minden kérdésre. Kimaradt egy mérkőzésről, most újra itt van belünk, ahogyan szokott. Ügy lezárva, fókuszáljunk a mérkőzésre

– mondta Ten Hag.

A sajtótájékoztatón egy rossz hír is elhangzott:

a francia válogatott Raphaël Varane sérülése miatt a világbajnoki szünetig már biztosan nem léphet pályára, ugyanakkor a vb-szereplése nincs kizárva edzője szerint.

A 29 éves középhátvéd szombaton, az MU Chelsea elleni rangadójának második félidejében szenvedett térdsérülést, mely annyira ráijesztett, hogy elsírta magát. A védő attól tartott, a november 20-án kezdődő katari vb-n sem lehet majd ott a címvédő francia nemzeti csapatban, ám amint a holland tréner szerdán elmondta, ez még korántsem biztos.

Szerintem a vb-n ott lehet, de még várnunk kell, hogy ezt a kérdést meg tudjuk válaszolni. Attól függ, miként halad majd a felépülése

– jelentette ki Erik ten Hag.

A Real Madriddal négyszeres Bajnokok Ligája-győztes Varane eddig 87 mérkőzésen lépett pályára a francia válogatottban és 2018-ban tagja volt a világbajnoki címet nyert csapatnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik