Nemzetközi foci sport

Topligákban sem adtak akkora gólpasszt, mint Portugáliában

Szemtelenül nagy gólt lőtt a portugál harmadosztályú Caldas az Académica vendégeként vasárnap este.

A vasárnapi bajnokin Joao Silva bal szélről gurított a tizenhatos előterébe egy labdát, ami nagy szerencsével eljutott Joao Rodrigueshez. A varázslat ezután jött, mert Rodrigues rabonázva indította a védők mögé szaladó Silvát, ebből született a látványos vezető gól.

Ezután is izgalmas maradt egyébként a meccs, az Académica térfélcsere után négy perccel egalizált, de Rodrigues találatával előbb újra vezetést szerzett a Caldas, majd a hajrában még kettőt lőtt és 4-1-re nyert. A két csoportra bontott harmadosztály B csoportját ezzel egyedüli veretlenként vezeti 12 ponttal a Caldas.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!