Gualter Fatia / Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kirúgásból szerzett váratlan gólt a focikapus

Kirúgásból szerzett gólt Arthur Augusto, a portugál másodosztályban szereplő Feirense kapusa.

A csapattársak felálltak ugyan, hogy a kapus passzolni tudjon nekik, de Arthur Augusto inkább kirúgta a labdát, amit valószínűleg a szél is megtolt, és ez tréfálta meg a másik kapust, aki rossz ütemben indult el, és még el is csúszott.

A gól az egyik szögből:

És egy másikból:

A szerencsés, ám vitathatatlanul bravúros gól nem ért pontot a Feirensének, két perccel Arthur Augusto villanása után ugyanis a Moreirense másodszor is vezetést szerzett a meccsen, és ezt az előnyt meg is tartotta.

A győztes csapat 25 pontjával vezeti a tabellát, a Feirense 13 ponttal a nyolcadik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!