Nemzetközi foci sport

Meccs közben kapott infarktust, meghalt a portugál edző

Gyászol a portugál labdarúgás: 37 éves korában meghalt Rui Guimaraes, a kuvaiti al-Tadamon futsalcsapatának edzője.

A szakember egy felkészülési mérkőzésen lett rosszul, fájdalmat érzett a mellkasában, ezért azonnal kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Mélységes szomorúsággal tölt el Rui Guimaraes halála. aki Svájctól Kuvaitig, Románián, Olaszországon, Görögországon, Csehországon, Nicaraguán és az Emirátusokig már egészen fiatalon bemutatta edzői és vezetői képességeit

nyilatkozta Fernando Gomes, a Portugál Labdarúgó Szövetség elnöke.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!