Nemzetközi foci

„Nem változtam” – Cristiano Ronaldo reagált arra, hogy kikerült a Manchester United keretéből

Oli Scarff / AFP
Oli Scarff / AFP

Nem maradt következmény nélkül, hogy Cristiano Ronaldo nem akart beállni a hajrában csereként és idő előtt az öltözőbe ment a Manchester United és a Tottenham rangadóján. Sőt, a hírek szerint mire a csapat beért az öltözőbe, a portugál támadó addigra már a stadiont is elhagyta. A csapat menedzsere, Erik ten Hag akkor még nem akarta kommentálni a történéseket, később azonban közölték, hogy Ronaldo nem lesz keretben a Chelsea elleni bajnokin.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldót kitette keretéből a Manchester United
A Chelsea ellen nem játszhat, de a klub még fontos játékosként tekint rá.

Az ötszörös aranylabdás később az Instagramon szenvedélyes üzenetben szögezte le: ő mindig is tisztelt mindenkit, legyen szó csapattársról, edzőről, ellenfélről.

Ez nem változott. Én sem változtam. Ugyanaz az ember és profi vagyok, mint az elmúlt húsz évben, a tisztelet pedig mindig is fontos szerepet játszott a döntéseimben

– írta Ronaldo, aki azzal folytatta, hogy fiatalon mindig az idősebb játékosoktól tanult, később pedig ő maga próbált példát mutatni.

Ez sajnos nem mindig sikerül, a pillanat hevében olykor elöntenek az érzelmek.

Írását azzal zárta, hogy most az edzésekre koncentrál és mindenben támogatja csapattársait. Nem opció számára, hogy enged a nyomásnak, mert a Manchester Unitednél össze kell tartani.

A 37 éves Ronaldo a szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára, de hatszor is csak csereként. 691 játékperc alatt két gólja és egy gólpassza van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik