RvS.Media/Basile Barbey/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Már az edzéseket sem látogathatja Szalai Ádám a klubcsapatában

Svájci sajtóértesülések szerint már edzésre sem járhat az FC Basel magyar csatára, Szalai Ádám.

Kapcsolódó
Szalai Ádám hetek óta nem játszik, az edző és a sportigazgató is megszólalt
Napok óta a magyar csatár helyzete a téma Svájcban.

Arról már korábban is hallani lehetett, hogy a klubja sem a bajnokságban, sem az Európai Konferencialigában nem számol már vele, de a blick.ch szerint már az edzéseket sem látogathatja, szúrta ki a Csakfoci. A portál szerint a Zürich elleni csütörtöki bajnoki előtti nap is Bjorn Rekelhof erőnléti edző társaságában edzett külön.

Elvárjuk, hogy az FC Basel azonnal megszüntesse az érthetetlen és elfogadhatatlan eljárását. A csapat edzéséről való felmentés meglepetésként ért, különösen azok után, hogy Ádám a közelmúltban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a magyar válogatottban

– mondta Szalai ügynöke, Oliver Fischert.

A blick.ch szerint a csatár, aki „királyként mondta le a válogatottságot, visszatérve Bázelbe, most már csak koldus” a szezon végéig szerződött klubjával, de a háttérben ennek felmondásán dolgoznak. Fischer szerint Szalai Ádám még biztosan nem vonul vissza a klubfocitól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!