Laszlo Szirtesi/Getty Images
Magyar foci sport

Bognár György: Ádám Martin az öltözőben halkabb, de a pályán már jobb Szalainál

Bognár György szerint a magyar válogatott mostantól Ádám Martinnal állhat föl a kezdőjében.

Kapcsolódó
Ádám Martin: A koreai bajnokság magasabb szinten van
A magyar válogatott csatára az Ulsan Hyundairól és a magyar válogatottról is beszélt.

Az MTK Budapest vezetőedzője az M4 Sportnak adott interjút a saját csapatával kapcsolatban, amely az elmúlt négy mérkőzésén egy pontot gyűjtött. Bognár erről annyit mondott, hogy félévente minden csapatnál benne van két-három, vagy akár több gyengébb meccs, főleg alapemberek kiesésekor. Később aztán a csatorna szakértőjeként beszélt a magyar válogatott jövőjéről is, miután Szalai Ádám visszavonult.

„Nem biztos, hogy ebben egyetértünk Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, de

szerintem Szalai Ádám visszavonulásával Ádám Martin személyében megvan a nemzeti csapat centere. Úgy gondolom, Martin készen áll erre, és bár az öltözőben halkabb, mint Szalai, a pályán szerintem már jobb.

A magyar válogatott legközelebb a luxemburgi csapattal játszik felkészülési mérkőzést november 17-én.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!