Laszlo Szirtesi/Getty Images
Magyar foci sport

Sikeresen átesett Gulácsi Péter az operációján

A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter vasárnap átesett a műtétjén.

Kapcsolódó
Gulácsi elvesztése után norvég kapust igazolt a Lipcse
Negyvenszeres válogatott, de a nyár óta nem volt csapata. Most lett.

Az RB Leipzig játékosa szerdán a Celtic Glasgow ellen 3-1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés 13. percében szenvedett térdszalagszakadást.

Most már teljesen a gyógyulásomra koncentrálok. Mindent megteszek, hogy a lehető leggyorsabban térjek vissza. Hiszem, hogy minden nehéz helyzetben rejlik egy lehetőség. Minden nap keményen fogok dolgozni, hogy jobb, fittebb és erősebb legyek, mint voltam

– írta közösségi oldalán a 32 éves labdarúgó, aki egyúttal köszönetet mondott az operációt végrehajtó professzornak, az innsbrucki klinikának és a klubjának is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!