Nemzetközi foci sport

Gulácsi-mezben vonultak pályára a lipcsei focisták

Az RB Leipzig valamennyi játékosa Gulácsi Péter nevével és mezszámával ellátott pólóban futott ki a szombati, Mainz elleni bajnoki előtt a pályára.

Kapcsolódó

A lipcsei együttes kapusa szerdán a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást, vasárnap operálják meg Ausztriában, szinte biztosan nem tud majd pályára lépni a szezonban. A Gulácsi nevével ellátott mezek elején üzentek is társuknak a futballisták, ez állt rajta: Térj vissza erősebben!

Nem hozott azonban szerencsét az akció, mivel félidőben 1-0-ra a hazai csapat vezet. A kezdőben helyet kapott Szoboszlai Dominik és Willi Orbán is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!