Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A 102. percben védett büntetővel tartott egy pontot a Sevillánál a kapusa

Maratoni hosszabbítást követően 1-1-re végződött a Sevilla-Valencia bajnoki a spanyol élvonal 10. fordulójában.

Edínson Cavani már a hatodik percben vezetést szerzett, de a Sevilla nagy küzdelem árán egyenlíteni tudott 80 perccel később Erik Lamelának köszönhetően. A játékvezető hét percet hosszabbított volna, de Kike Salas összehozott egy büntetőt, amely után sokat állt a játék. A megítélt tizenegyes José Gaya végezte el, ám a 102. percben Jasszin Bono leért a bal alsó sarokba és kivédte a büntetőt.

Értelemszerűen másra nem maradt idő, így maradt az 1-1-es eredmény, amivel mindkét csapat inkább lemarad az európai kupaszereplős helyekről, mintsem közeledne felé.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!