ANP via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Feyenoord játékosa kezezett, mégis az ellenfél kapott sárga lapot

Szürreális bírói ítélet született a Feyenoord és az FC Midtjylland Európa Liga-mérkőzésén.

A rotterdamiak játékosa, Marcos López egy magasra pattanó labdába sunyin belekapott, így tudta esernyőzni a dán csapatból Gustav Isaksent. A vendégek annyira reklamáltak az eset Rade Obrenovic játékvezető azonban nem szúrta ki az esetet, sőt a vendégek annyira reklamálta, hogy még tőlük kapott sárga lapot Emiliano Martínez.

A találkozó egyébként 2-2-es döntetlennel zárult, és mivel a Lazio sem bírt a Sturm Graz-cal, egyedülálló módon az F csoportban minden csapatnak 5 pontja van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!