MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Az Arsenal játékosa ráijesztett a stadion mellett lakó férfire a borzasztó lövésével

Ha nem is könnyen, de 1-0-ra győzött az Arsenal a norvég Bodö/Glimt ellen az Európa Liga csoportkörének 4. fordulójában.

A győztes gólt Bukayo Saka szerezte, akinek a lövése egy védőn megpattanva került a norvégok kapujába.

A 21 éves Saka remek formában van, a bajnokságban és az EL-ben játszott 12 meccsen 4 gólt és 4 gólpasszt rakott a közösbe.

A 20-szoros angol válogatott támadónak volt egy kevésbé jól sikerült lövése is, ahol nagyon lecsúszott a lábáról a labda, olyannyira, hogy a stadion melletti lakóházban sikerült alaposan meglepnie egy férfit, a labda ugyanis az ablakkeretről pattant vissza.

Minden a férfi arcára van írva, 00.20-nál látható a jelenet:

A norvégok egyébként nagyon csalódottak lehettek a meccs után, mivel a Footmob statisztikái szerint három nagy helyzetük is volt, de egyiket sem sikerült gólra váltani. Az Arsenal 9 pontjával vezeti a csoportot, második a 7 pontos PSV (ez a két csapat 3-3 találkozót játszott le eddig), a Bodö/Glimtnek 4, a Zürichnek 0 pontja van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!