Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Az egyik klub panaszt tesz az Európa Ligás ellenfele miatt az UEFA-nál

Az FC Zürich hivatalos levél formájában tesz panaszt az Európa Ligás ellenfele, a PSV Eindhoven miatt.

Az FCZ szurkolói és képviselői elfogadhatatlan bánásmódban részesültek a stadionban, ezért tiltakozó levelet küldünk az UEFA-nak

– tette közzé a svájci csapat szűkszavúan.

Beszámolók szerint cirka kétezer zürichi drukker ragadt az eindhoveni stadionon kívül, mivel nem engedték be őket a bejáratnál. Emellett durva rendőri túlkapásról is beszámolt a svájci Blick, ráadásul szerda éjjel a két együttes szurkolói is összecsaptak.

A mérkőzést egyébként a PSV tükörsimán, 5-0-ra megnyerte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!