DENIS CHARLET / AFP
Nemzetközi foci sport

Sergio Ramos megkapta élete legérthetetlenebb piros lapját

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata gól nélküli döntetlent játszott a Reims vendégeként a francia bajnokság 10. fordulójában.

A legnagyobb meglepetést azonban mégsem a PSG botlása okozta, hanem a találkozó 41. perce. A helyenként durva belépőiről és sok kiállításáról híres Sergio Ramos ugyanis kiállítás sorsára jutott, de nehéz megmondani, miért. Dion Lopy indult meg egy labdával és miután nem sikerült szabályosan megállítani, Marco Verratti buktatta.

Ramos és társai azonnal mentek Pierre Gaillouste játékvezetőhöz reklamálni, de a 35 éves spanyol védőnél többen is sokkal vehemensebben reklamáltak. Végül a bíró villámgyorsan kiosztott két sárga lapot Ramosnak, aki így a kiállítás sorsára jutott. Végül a valódi szabálytalanságot elkövető Verratti sem úszta meg sárga nélkül az esetet.

Ez volt Sergio Ramos pályafutásának 28. kiállítása, de még így sem érhet a rekorder, Gerardo Bedoya nyomába, akinek 46-szor mutatták fel a piros lapot. A PSG-nek pontvesztése miatt sem kell aggódnia, az Olympique Marseille előtt három pont az előnye, de vasárnap a Lorient egy, míg a Lens két pontra zárkózhat föl egy győzelemmel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!