gcz.ch
Nemzetközi foci sport

A magyar védő gólt lőtt, de csapata a 4-1-es vezetést tíz perc alatt elszórakozta

A Grasshoppers együttese már 4-1-re is vezetett az FC Sion elleni svájci élvonalbeli bajnokin, végül mégis be kellett érnie egyetlen ponttal szombaton.

Kapcsolódó
Kerkez Milos nem tud leállni, Gyurcsó bombagólt lőtt
Nagyon ment a külföldön játszó magyaroknak szombaton.

A hazaiak már a nyolcadik percben 2-0-ra vezettek, amikor pedig szépíteni tudott az ellenfél, azonnal válaszolt rá a csapat magyar válogatott védője, Bolla Bendegúz. A Wolverhamptontól kölcsönben szereplő futballista ezzel egymás után második mérkőzésén volt eredményes, ráadásul újra egy szép távoli lövésből.

Térfélcsere után növelni tudta még előnyét a Grasshoppers, de meglepetésre ez sem volt elég a győzelemhez: a 75. és a 85. perc között háromszor is betalált a Sion, így 4-4-re végeztek egymással a felek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!