Alexander Hassenstein/Getty Images
Magyar foci sport

Megvan, mikor térhet vissza a pályára Sallai Roland

Megkezdte a könnyített edzéseket Sallai Roland, a Freiburg futballistája.

Kapcsolódó
Nemzetek Ligája: a sorozat történetének legnagyobb szenzációja eddig a magyar válogatotté
A tíz legsokkolóbb eredmény közül kettőt Magyarország szállított eddig az NL-ben.

A magyar válogatott támadó szeptember 3-án a Bayer Leverkusen elleni összecsapáson sérült meg súlyosan, amikor Jonathan Tah arcon rúgta. A cipője a szemét is érte, hosszas ápolás után lecserélték és bár elsőre úgy tűnt, megúszhatja a műtétet, végül mégis megoperálták. Sallai csütörtökön a közmédiának nyilatkozott az ügyben, ahol elárulta, október végén, vagy november elején térhet vissza a pályára.

A mérkőzés után írt nekem egyből, nagyon sajnálta a történteket, elmondta, nem szándékos volt az eset és mihamarabbi gyógyulást kívánt, ez egy jó gesztus volt tőle

– mesélte a leverkuseni játékosról Sallai.

Sajnos egy hasonló üzenetet a támadónak is küldenie kellett, mivel az RB Leipzigben védő válogatottbeli csapattársa, Gulácsi Péter hordágyon hagyta el a pályát a Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Ezt persze nem a tévét néző Sallai hibája volt, de így is rögtön írt a kapusnak, hogy épüljön föl minél előbb.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!