James Williamson - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Nem hülyültem meg” – Conte nyíltan beleállt egyik játékosába

Matt Doherty a sérülése előtt alapember volt Antonio Conténál, ám ebben a szezonban az ír játékos mindössze háromszor lépett pályára, és mind a három alkalommal csereként, mindössze 26 percnyi játékot engedett eddig neki a Tottenham Hotspur olasz menedzsere. Contét megkérdezték a játékosa helyzetről, ő pedig kegyetlen őszinteséggel azt felelte: Doherty nem tett semmi olyat, ami miatt a kezdőben kellene helyet kapjon.

Az előző szezonban minden meccsen kezdett, most viszont nem látom indokoltnak, hogy a kezdőbe rakjam. Nem hülyültem meg. Nem akarok veszíteni

mondta az olasz.

Kapcsolódó

Doherty a nyitófordulóban négy percet kapott a Southampton ellen, majd a Bajnokok Ligájában a Marseille ellen is a hajrában dobta csak be Conte. A legtöbbet eddig az Arsenal ellen elveszített rangadón játszott, de akkor is kényszerből küldte pályára edzője, ugyanis posztriválisát, Emerson Royalt kiállították a 62. percben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!