Michael Regan/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Lingard ügyetlenkedése után beindult a henger, nincs már nyeretlen csapat a Premier League-ben

A Leicester City meglepetésre 4-0-ra kiütötte a Nottingham Forest együttesét a Premier League 9. fordulójában.

Az első gólhoz kellett némi szerencse is, mert Jesse Lingard felszabadítási kísérlete pocsékul sikerült, ennek köszönhetően pedig James Maddisonnak lehetősége volt kapura lőni. Egy lábon megpattanva kötött ki a hálóban a labda.

Egy percre rá jött is a következő találat, ezúttal Harvey Barnes lőtte ki a bal alsó sarkot.

Még a félidő vége előtt jött a harmadik gól is, ezt Maddison szerezte szabadrúgásból, ugyanoda lőtt, mint Barnes. A kegyelemdöfés csak a második félidőben jött már, Patson Daka a 73. percben demoralizáló módon sarkazott a nottinghamiek kapujába.

Ezzel a sikerrel megszerezte idénybeli első győzelmét a Leicester, de a Foresttel karöltve utolsó helyen áll holtversenyben. Négy pontjával mindkét csapat közel van hozzá, hogy akár egy sikerrel kimozdulhasson a kieső zónából.

Végeredmény – Premier League, 9. forduló

Leicester City-Nottingham Forest 4-0 (3-0)

vasárnap játszották:

Leeds United-Aston Villa 0-0
Manchester City-Manchester United 6-3 (4-0)

szombaton játszották:

West Ham United-Wolverhampton Wanderers 2-0 (1-0)
Bournemouth-Brentford 0-0
Crystal Palace-Chelsea 1-2 (1-1)
Fulham-Newcastle United 1-4 (0-3)
Liverpool-Brighton 3-3 (1-2)
Southampton-Everton 1-2 (0-0)
Arsenal-Tottenham Hotspur 3-1 (1-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!