Nemzetközi foci sport

A 19 éves szupertheteség fantasztikus gólt lőtt a válogatottban

Az elmúlt években több kimagasló támadót is kinevelt a Red Bull köteléképe tartozó Salzburg labdarúgócsapata, amelynek legújabb csillaga, Benjamin Sesko a válogatottban bizonyította tehetségét.

A Nemzetek Ligája B divíziójában szereplő Szlovénia a bentmaradásért lépett pályára Svédországban szerdán, a zárófordulóban. A 28. percben Petar Stojanovic hosszúnak tűnő átadását váratlanul kapásból ellőtte Sesko, amiből így hatalmas gól született.

A 19 éves Sesko tizenötödik mérkőzését játssza a válogatottban, ez volt a negyedik gólja. Klubjában 13 tétmérkőzésen 5 gólnál és két gólpassznál jár már, szakértők szerint ő lesz a következő nagy fogás a topligák élcsapatainál.

Cikkünk megjelenésekor még tartott a mérkőzés, félidőben 1-1 volt az állás, ami később a végeredménynek bizonyult, így Svédország utolsó helyen zárta a csoportot és kiesett a C divízióba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!