Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Rossi: Szeretném, ha Dzsudzsák is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel

Bár a magyar futballválogatottnak nem sikerült győzelemmel búcsúztatania a csapatkapitányt, Szalai Ádámot, Marco Rossi szövetségi kapitány szerint az utolsó találkozóján szereplő csatár a szívében örökre magával viszi, ahogy a szurkolók megünnepelték.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Iszonyú csalódott vagyok
A válogatott nagy búcsúzója nem tudott kibújni a bőréből.

Szalai mellett lesz idén egy másik nagy búcsúzója a válogatottnak, méghozzá Dzsudzsák Balázs, aki a görögök elleni, novemberi hazai meccsen húzza utoljára magára a címeres mezt – és válik ezzel Király Gábort megelőzve egyedüli csúcstartóvá.

„A szurkolók ismét bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is,

mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse

– idézte Rossit az NSO.

A magyar csapat két felkészülési meccsel zárja az évet, november 17-én Luxemburgban szerepel majd, három nappal később pedig a görögökkel találkozik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!