Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Két stadionban rendezhetik a Nemzetek Ligája négyes döntőjét

A Nemzetek Ligája az A divízió négy csoportgyőztesének tornájával zárul 2023 júniusában, ám ehhez csak januárban jelölik ki a helyszínt.

Kapcsolódó
A futballvilág azzal van elfoglalva, ki az a Kerkez Milos
Nem csak a magyarokat és a szerbeket érdekli, mi lesz a hátvéd jövője.

A négyes döntőbe jutó válogatottak országai közül azonban csak Hollandia jelentkezett, hogy otthont adjon az eseménynek, írja az NOS. Amszterdamban azonban már foglalt addigra a Johan Cruijff Arena, így aztán a rotterdami Feyenoord stadionja, a De Kuip ad otthont az eseménynek, valamint az FC Twente pályája, a Grolsch Veste.

Magyarország is hivatalos lehet erre a tornára, amennyiben nem kap ki hétfő este Olaszországtól a Puskás Arénában. Ez lesz egyúttal Szalai Ádám csapatkapitány búcsúmérkőzése is. Hivatalosan csak januárban dönt a helyszínről az UEFA, de nem volt másik pályázat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!