Nemzetközi foci sport

Amikor utoljára az olasz válogatott Budapesten járt, kikapott

Szeptember 26-án Magyarország-Olaszország mérkőzéssel zárul a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportja.

Kapcsolódó
Az olaszok tisztelik a magyar válogatottat, amely váratlan eredmények sorát mutatta fel
Az Eb- és BL-győztes Jorginhót nem lepte meg a magyar csapat kiváló szereplése.

Marco Rossi együttesének már a döntetlen is azt jelentené, hogy a halálcsoportként emlegetett négyesből a német és angol válogatott mellett az olaszokat is megelőzi. A Squadra Azzurra legutóbbi budapesti látogatása viszont még ennél is jobban sikerült. 2007 augusztus 22-én Juhász Roland, Gera Zoltán és Feczesin Róbert góljaival fordítottak a mieink 0-1-ről.

Azóta nem járt Magyarországon az olasz válogatott, sőt 1996-ban kaptunk ki tőlük utoljára hazai pályán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!