Nemzetközi foci sport

Összeverekedtek a román és bosnyák szurkolók, mert Szerbiát és Magyarországot éltették

Miközben a magyar válogatott az A divíziójának csoportgyőzelméért küzdött hétfő este, a román csapat a B divíziós csoportjában a bentmaradásért meccselt a bosnyákokkal.

Kapcsolódó
Öten kerültek kórházba az angol-német meccs előtt kirobbant tömegverekedés miatt
A rendőrség szerint a támadók német huligánok voltak, annak ellenére, hogy angol sálakat és sapkákat viseltek.

A már biztosan feljutó Bosznia-Hercegovina szurkolóit azzal hergelték a romániai ultrák, hogy Szerbiát éltették. Nem maradt el a válasz sem, a bosnyákok ugyanis elkezdték skandálni: Ria, ria, Hungária! Több sem kellett a hazai szurkolóknak, rátámadtak a vendégek szektorára, amit a Hooligans TV és a Fanatik is bemutatott videón.

A mérkőzést egyébként 4-1-re nyerte Románia, viszont eközben Finnország is nyert Montenegróban, ezért így is kiesett a B divízióból.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!