Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Csányi Sándort lelocsolták

A csoport első helyéről döntő magyar-olasz Nemzetek Ligája-meccs volt az utolsó válogatott találkozó, amelyen Szalai Ádám pályára lépett. A 86. válogatott meccse előtt a csapatkapitányt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is köszöntötte, de az ünnepi pillanatokat némileg megzavarta, hogy pont ekkor léptek működésbe a locsolók, úgyhogy Szalai terelte arrébb Csányit, nehogy csuromvizes legyen.

A jelenet itt nézhető meg 05:45-nél.

A meccset 2-0-ra az olaszok nyerték, akik így élen zártak a négyesünkben, és ezzel bejutottak a négyes döntőbe, a magyar csapat pedig a második helyet szerezte meg.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Köszönöm az összes kritikát, ti tettetek engem erőssé, férfivá
A búcsúzó csapatkapitány felment a lelátóra, és beszédet intézett a szurkolókhoz a meccs után.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!