Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Szalai Ádám: Köszönöm az összes kritikát, ti tettetek engem erőssé, férfivá

Az olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozó volt Szalai Ádám 86. meccse a válogatottban, egyben az utolsó is, mivel a csapatkapitány bejelentette, hogy nem lép többet pályára a címeres mezben.

A 2-0-s olasz győzelemmel végződő találkozó után Szalai felment a lelátóra, és a szurkolókhoz intézett beszédet, amelyben köszönetet mondott a drukkereknek az elmúlt években nyújtott támogatásért.

A csatár azt mondta, mindent meg fog tenni a válogatott, hogy sorozatban harmadszor is kijusson az Európa-bajnokságra.

Én személy szerint szeretném megköszönni az összes támogatást és az összes kritikát is, amit a pályafutásom során kaptam. Ti tettetek engem erőssé, férfivá. Mindörökké Magyarország, ria-ria-Hungária

– köszönt el Szalai, aki klubjában, a svájci Baselben folytatja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!