Nemzetközi foci

Tokmac: Sok pénzt kereshettem volna egy klubváltással, de az ösztöneim a Fradit sugallták

Mohos Márton/24.hu
Mohos Márton/24.hu

Hazájában adott nyilatkozatot Tokmac Nguen, a Ferencváros norvég támadója.

Kapcsolódó
A klubtulaj állítja, a Fradi bejelentkezett a román támadóért
Nem először dobja be Gigi Becali, hogy magyar klub szemelte ki magának a játékosát, de korábban nem lett ebből semmi.

A 28 éves futballista szerződése lejárt volna nyáron és sokáig úgy nézett ki, hogy nem marad a zöld-fehéreknél. Az Üllői129 szurkolói oldal kiszúrta, hogy Tokmac a Drammens Tidendének adott egy interjút, ahol elismerte, hogy a Besiktas, a Basaksehir is megkereste a norvégot, de Japánból, az Egyesült Államokból, az Emirátusokból és Szúd-Arábiából is keresték.

„Nagyon kötődőm a klubhoz, de négy év után, nem mindig könnyű megtalálni a motivációt, ezért gondolkodtam a váltáson. Végül arra jutottam, hogy csábító a Ferencvárossal közösen meglépni a következő lépcsőfokot: újra a Bajnokok Ligájában akarunk játszani. A családom, a feleségem, Rahma és a másfél éves Isaac is nagyon jól érzi magát Budapesten, 2025-ig írtam alá.

Sok pénzt kereshettem volna egy klubváltással, minden csapat, amelyik érdeklődött, több pénzt ajánlott, de az ösztöneim a Fradit sugallták.

mondta Tokmac.

A norvég támadó azt is elmesélte, hogy szeret hazajárni pihenésképp. Ezzel kapcsolatban az is szóba került, hogy mikor nem szeretne-e visszatérni a Stromsgodsetbe, de Tokmac csak később tervezi a visszatérést.

„A pályafutásomat ott szeretném befejezni. Szeretném, ha meglenne ott a 100. meccsem: most 96 van.”

Olvasói sztorik