Magyar foci

A magyar válogatott játékosa: A Fradi is egy lehetőség

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Bár Callum Styles ezúttal csak a hajrára állt be a szülőhazája, Anglia ellen 1-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen, korábban Szerbia és Észak-Írország ellen is meggyőző teljesítményt nyújtott. A 22 éves, a védelemben és a középpályán is bevethető játékost a meccs után a csakfoci.hu arról kérdezte, mi igaz abból, hogy megkereste őt a magyar bajnok Ferencváros.

A Ferencváros sportigazgatójával kapcsolatban vagyunk, rendszeresen beszélünk. A Fradi egy nagyszerű klub, amely a BL-ben és az EL-ben is játszott, ez is egy lehetőség lehet, akárcsak az angol első vagy másodosztály

– mondta Styles a portál kérdésére, aki hozzátette, el tudja képzelni, hogy Magyarországon játsszon, de még beszélnie kell az ügynökével arról, milyen ajánlatai lesznek.

A Daily Mail cikke szerint például a Premier League-be feljutó mindhárom klub, a Fulham, a Bournemouth és a Nottingham Forest is szívesen leigazolná.

Kapcsolódó
Magyar–angol: a Rossi-éra legjobb teljesítményét nyújtotta a válogatott
A magyar válogatott 1962 óta először tudta legyőzni az angol válogatottat. De ez még nem minden: Rossi csapata a játék valamennyi elemében felülkerekedett az egy éve még Eb-döntős együttesen.

A háromszoros magyar válogatott Callum Stylest (aki az egyik nagymamája révén jogosult szerepelni a nemzeti csapatban) még egy évig kötné szerződés a Barnsley-hoz, ám a csapat kiesett az angol másodosztályból.

A játékosnak a másodosztályban összesen 102 mérkőzésen lépett pályára, nyolc gólja és öt gólpassza volt ezeken.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik