Farkas Norbert / 24.hu
Magyar foci sport

A magyar válogatott játékosa: A Fradi is egy lehetőség

Bár Callum Styles ezúttal csak a hajrára állt be a szülőhazája, Anglia ellen 1-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen, korábban Szerbia és Észak-Írország ellen is meggyőző teljesítményt nyújtott. A 22 éves, a védelemben és a középpályán is bevethető játékost a meccs után a csakfoci.hu arról kérdezte, mi igaz abból, hogy megkereste őt a magyar bajnok Ferencváros.

A Ferencváros sportigazgatójával kapcsolatban vagyunk, rendszeresen beszélünk. A Fradi egy nagyszerű klub, amely a BL-ben és az EL-ben is játszott, ez is egy lehetőség lehet, akárcsak az angol első vagy másodosztály

– mondta Styles a portál kérdésére, aki hozzátette, el tudja képzelni, hogy Magyarországon játsszon, de még beszélnie kell az ügynökével arról, milyen ajánlatai lesznek.

A Daily Mail cikke szerint például a Premier League-be feljutó mindhárom klub, a Fulham, a Bournemouth és a Nottingham Forest is szívesen leigazolná.

Kapcsolódó
Magyar–angol: a Rossi-éra legjobb teljesítményét nyújtotta a válogatott
A magyar válogatott 1962 óta először tudta legyőzni az angol válogatottat. De ez még nem minden: Rossi csapata a játék valamennyi elemében felülkerekedett az egy éve még Eb-döntős együttesen.

A háromszoros magyar válogatott Callum Stylest (aki az egyik nagymamája révén jogosult szerepelni a nemzeti csapatban) még egy évig kötné szerződés a Barnsley-hoz, ám a csapat kiesett az angol másodosztályból.

A játékosnak a másodosztályban összesen 102 mérkőzésen lépett pályára, nyolc gólja és öt gólpassza volt ezeken.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!