Octavio Passos/Getty Images
Nemzetközi foci

Váratlan helyről jöhet a Paris Saint-Germain új edzője, ha kirúgják Pochettinót

Szombaton kiderült, hogy Kylian Mbappé nem igazol a Real Madridba, hanem marad a Paris Saint-Germain játékosa.

Kapcsolódó
Kylian Mbappé döntött a jövőjéről
A világ sportsajtója egybehangzóan azt írja, hogy hosszabbít a PSG-nél, majd a klub is megerősítette ezt.

Ennek ellenére lesznek nagy változások a klubnál, a hírek szerint ugyanis Leonardo sportigazgatót és Mauricio Pochettino vezetőedzőt is kirúgják a nyáron. A portugál sajtó pedig azt is tudni véli, hogy ki ülhet le a kispadra:

az FC Portót irányító Sergio Conceicao, vagy a Sportinggal parádésan teljesítő Rúben Amorim lehet a befutó.

Mindkettőben lehet valami, mert Conceicaót állítólag már interjúztatta Leonardo, másrészt viszont éppen emiatt állhatnak el a Portónál 2017 óta dolgozó edzőtől. Amorim ezzel szemben nagyon mélyről felhozta a Sportingot, jól kezeli a fiatalokat is és az ő érdeme is, hogy a PSG-ben kötött ki Nuno Mendes is.

Kapcsolódó
Tízmillió eurót költöttek a nullkilométeres edzőre, aki azonnal bajnoki címet ünnepelhetett
A portugál bajnokságra hajlamosak vagyunk legyinteni, hiába szivárognak belőle a topligákba folyamatosan a jobbnál jobb játékosok és edzők. Ezt a hozzáállást zúzhatja szét a mindössze 36 éves Rúben Amorim, aki váratlanul került az ország egyik legjobb klubjához, amellyel azonnal bajnokságot is nyert.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Tottenhamtől csábítaná el a klub Antonio Contét, míg Mbappé maradásával kapcsolatban dobta be a francia sajtó Zinedine Zidane nevét is.