Nemzetközi foci

Mbappé három góllal ünnepelte meg, hogy a PSG játékosa marad

Anne-Christine POUJOULAT / AFP
Anne-Christine POUJOULAT / AFP

A bajnoki címet már korábban bebiztosító Paris Saint-Germain megadta a módját a szezon lezárásának: hazai pályán ütötte ki 5-0-ra a Metzet, amely így – a Bordeaux társaságában – kiesett az élvonalból. A meccs annak is apropót szolgáltatott, hogy bejelentették,

Kylian Mbappé mégsem megy a Real Madridhoz, hanem 2025-ig meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését.

Kapcsolódó
„A futball megsértése” – kiakadtak Spanyolországban, hogy Mbappé marad a PSG-nél
A La Liga jogi lépéseket fontolgat a francia csapat ellen, míg a ligaelnök szerint Nasszer al-Kelaifi akkora veszélyt jelent a sportág számára, mint a Szuperliga.

A világbajnok csatár a hírt három góllal ünnepelte meg, rajta kívül még Neymar, valamint a csapattól a nyáron elköszönő Angel Di María volt még eredményes, a csapattal összesen 18 trófeát nyerő argentin búcsúzóul még egy gólpasszt is kiosztott.

Kapcsolódó
A PSG bejelentette ötszörös bajnok játékosa távozását
2015-ös érkezése óta összesen 18 trófeát nyert, mellett pedig klubtörténelmet írt. A Juventus lehet a következő csapata.

Fontos fjelmény volt még az utolsó fordulóban, hogy a Lens a 95. percben kiegyenlített a Monaco ellen, így aztán a Strasbourgot 4-0-ra legyőző Marseille lett a második és kerül be automatikusan a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A monacóiaknak selejtezniük kell majd a főtábláért.

Olvasói sztorik