Nemzetközi foci

A pályára rohanó szurkolók közül az egyik nekifutásból lefejelte az ellenfél játékosát

Michael Regan/Getty Images
Michael Regan/Getty Images

A Nottingham Forest szurkolói pályára özönlöttek, miután tizenegyespárbajban legyőzte szeretett csapatuk a Sheffield Unitedet.

A másodosztály rájátszásának első mérkőzését a sheffieldiek nyerték 2-1-re, míg a keddi visszavágót már a Nottingham húzta be szintén 2-1-re. Mivel a hosszabbításban sem sikerült eldönteni, ki játszon a Wembley Stadionban a Premier League-be jutásért, tizenegyesek döntöttek, amelyben Brice Samba három lövést is kivédett.

Az ünneplést azonban elrontotta egy rendkívül csúnya incidens. A tizenegyesek után pályára rohantak a Nottingham Forest szurkolói, hogy a csapattal együtt ünnepeljenek. Egyikük azonban nem az övéivel foglalkozott, hanem egyenesen a Sheffield United csatára, Billy Sharp felé vette az irányt és lendületből nekirontott és arcon is fejelte.

Az eset után nyomozás indult és késő este letartóztatták az illetőt. Sharpot kórházba kellett vinni, ahol ellátták a vérző fejét és szerencsére ki is engedték. A Nottingham Forest ellenfele a Huddersfield Town lesz a döntőben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik