Stu Forster/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Nyáron kitették a csapatból, fél évvel később gólörömként kiosztotta korábbi edzőjét a csatár

Nem szokványos gólörömöt látott, aki a Sunderland-Lincoln City bajnokira kilátogatott kedd este.

Kapcsolódó
A Liverpool korábbi csatára egy perc alatt megrúgta minden idők talán legszebb érvénytelen dupláját
Két zseniális gólját is evlették, a csapata pedig hét gólt kapott.

A mérkőzés első találatát ugyanis az a Chris Maguire szerezte, akit 2021 nyarán elhajtott a Sunderland edzője. A csatár egyértelműen nem felejtette el, honnan jött, mert első reakcióként felemelte a kezét, hogy ne ünnepeljen korábbi csapata ellen. Ezután viszont Lee Johnson edzőhöz rohant és elmondta a véleményét.

A meccset végül 3-1-re nyerték a vendégek Maguire mesterhármasával, ezzel 16. az angol harmadosztályban, míg a Sunderland veresége ellenére is második.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!