Martin Rickett/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Luke Shaw orrba vágta ellenfelét, mégsem kapott tizenegyest az Aston Villa

A Manchester United hétfő este 1-0-ra legyőzte az Aston Villa csapatát az FA Kupa harmadik fordulójában.

Nagy felháborodást váltott ki azonban, hogy a vendégek nem kaptak tizenegyest a meccss hajrájában. A 88. percben egy szöglethez felfutott Ezri Konsa, hogy egyenlítsen, ám Luke Shaw pont úgy fordult, hogy jókora pofont adott a védőnek. Konsa orrából folyt a vér, a szurkolók pedig büntetőt akartak látni, ám ez elmaradt. Íme a jelenet, a kép alján lehet látni az ütést:

A futballszurkolók Twitteren és Facebookon is kommentálták az eseményeket, a legtöbbjüket az elmaradó tizenegyes mellett az is zavarta, hogy a VAR nem is vizsgálta az esetet. A hivatalos állásfoglalás szerint nem labda közeli eseménynek számított a jelenet, ezért nem nézték a videobírós szobában. Az már csak hab a tortán, hogy ez lett volna Shaw második sárga lapja a meccsen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!