AFP
Nemzetközi foci sport

Maradona emlékének állított meccsen lőttek kezezős gólt

Diego Maradona tiszteletére új hagyományt teremtett az FC Barcelona azzal, hogy barátságos mérkőzésen összecsapott a Boca Juniorsszal. Minden évben megrendezik majd a Maradona Kupára keresztelt találkozót, az elsőre pedig kedden került sor és mi mással indulhatott volna a hagyomány, mint egy kezezős góllal?

A főként tartalékjátékosokkal felálló Barcelona a második félidőben szerezte a találatot és bár a távoli képen nem látszik jól, Philippe Coutinho kezéről pattant a labda Ferran Jutgla elé.

Végül nem ez a gól döntötte el a meccset, a 77. percben ugyanis Exequiel Zeballos egyenlíteni tudott.

A mérkőzés így aztán büntetőkkel dőlt el, a párbajban a katalánok két fiatalja is hibázott, így aztán a Boca Juniorsé lett az első Maradona Kupa.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!