Nemzetközi foci sport

Koronavírusos fertőzés miatt kér halasztást a Manchester United

A Manchester United a Brentford elleni bajnoki mérkőzés halasztását kérte sorozatos koronavírusos fertőzések miatt.

Kapcsolódó
Megvan az új BL-sorsolás, Messiék nem Ronaldóékkal játszanak
Az új sorsolás vesztese alighanem a Real Madrid volt.

Először csak néhány pozitív koronavírustesztről lehetett hallani, de hétfőn már lezárták a klub edzőközpontját is. Hétfőn újabb tesztek bizonyították, hogy az első csapat keretében és stábjában is többen megfertőződtek, ezért inkább a keddi összecsapás halasztását kérték.

A pozitív eredményt produkáló személyeket az ilyenkor előírt protokoll szerint izoláltuk. Mivel azonban az edzéseket is fel kellett függesztenünk a játékosok biztonsága érdekében, klubunk kapcsolatba lépett a Premier League vezetőivel, hogy halasztást kérjünk

– írta hivatalos közleményében a Manchester United.

Egy héttel korábban a Tottenham Hotspurrel is ugyanez történt, a londoni együttes engedélyt kapott arra, hogy máskor játsszon a Brightonnal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!