Nemzetközi foci

Ronaldo megint meccset nyert a ManUnitednek

DANIEL LEAL / AFP
DANIEL LEAL / AFP

Úgy tűnik, hogy a 16. forduló a topcsapatok tizenegyesből szerzett győztes góljairól szól Angliában. Így nyert szombaton a címvédő Manchester City, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea és a Liverpool is, valamint nem akart lemaradni a Manchester United sem a sorban, amely a tök utolsó Norwich Cityt verte egy büntetőnek köszönhetően.

Kapcsolódó
Gerrard csapatát verte a Pool, 94. percben menekült meg a Chelsea
Az Arsenal közben úgy is simán nyert, hogy sztárjátékosa fegyelmi okok miatt meccskeretben sem volt.

A tizenegyest Cristiano Ronaldo harcolta ki, majd értékesítette a 75. percben, a United pedig sorozatban a harmadik bajnoki győzelmét aratta – a nemrég kinevezett Ralf Rangnickkal ez volt a második PL-győzelem, a német egyelőre hibátlan, ráadásul, ahogy az arra az Opta felhívta a figyelmet, 1903 és Ernest Mangnall óta ő az első United-edző, aki az első két angol bajnokiját kapott gól nélkül hozta le a csapattal.

A United ezzel a sikerrel visszaelőzte a tabellán a fordulóban szintén győztes Arsenalt. Ronaldónak a mostani volt a hetedik gólja a bajnoki szezonban, igaz, az éllovas Mohamed Szalah nagyon ellépett, az egyiptomi 14 találatnál jár már.

Kapcsolódó
„Marco Rossi válogatottjával szemben bajban lenne Ralf Rangnick Manchester Unitede”
Évek óta követelik a Manchester United szurkolói, hogy legyen valamilyen hosszú távú víziója a klubnak. Nemrég megkapták a német professzort, Ralf Rangnickot.
sofascore.com

Premier League, 16. forduló

Norwich – Manchester United 0-1 (0-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik