Marco BERTORELLO / AFP
Nemzetközi foci sport

Rangnick elgondolkodtató dolgot mondott Paul Pogbáról

Szűk két hete nevezték ki Ralf Rangnickot a Manchester United élére, aki egyelőre nem számolhatott Paul Pogbával, aki még a legutóbbi válogatott szünet alkalmával szedett össze combsérülést. A francia középpályás ráadásul házon kívül van, mert jelenleg Dubajban végzi a rehabilitációt, ami új főnökének nem annyira tetszik.

Nem szeretném, ha a játékosok jövőben külföldön végeznék a rehabilitációjukat, de Paul esetében a döntés még azelőtt megszületett, hogy én idejöttem volna

magyarázta az újságíróknak Rangnick, aki azt is elmondta, amennyire meg tudja ítélni, az orvosi stáb több mint jó Manchesterben, és már el is beszélgetett annak tagjaival arról, hogy a jövőben hasonló esetekben a klubnál dolgozzanak a visszatérésen a labdarúgók.

Kapcsolódó
„Marco Rossi válogatottjával szemben bajban lenne Ralf Rangnick Manchester Unitede”
Évek óta követelik a Manchester United szurkolói, hogy legyen valamilyen hosszú távú víziója a klubnak. Nemrég megkapták a német professzort, Ralf Rangnickot.

A 28 éves Pogba esetében nemcsak a jelene, hanem a jövője is folyamatos beszédtémát szolgálatat, nem hosszabbította meg még ugyanis jövő nyáron lejáró szerződését. Rangnick ezzel kapcsolatban elgondolkodtató dolgot mondott:

Ha egy játékos nem akar közepes, vagy hosszabb távon egy olyan klubnál játszani, mint a Manchester United, akkor nem látom értelmét annak, hogy győzködni kelljen.

De eddig csak 15 percet beszéltem vele telefonon. Várjuk meg, hogy visszatérjen, teljesen egészséges legyen, normálisan eddzen, aztán meglátjuk, merre tart a dolog. Különösen fontos játékos lehet a számunkra, de ez igaz mindenki másra is. Én nemcsak Paul edzője vagyok, hanem mindenki másé is a csapatnál, azt akarom, hogy mindenki fejlődjön egyénileg, és ezáltal a csapat játéka is minél jobb legyen” – mondta Rangnick.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!