Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Christian Eriksen titokban edzésbe állt Odensében

Lapértesülés szerint titokban megkezdte az edzéseket Christian Eriksen, a dánok válogatott játékosa, akinek életéért a nyári Európa-bajnokságon az egész futballvilág izgult.

Kapcsolódó
Az Aranylabda-gála legszebb pillanataként egy valódi hős előtt tisztelegtek
A Milan dán válogatott védője, Simon Kjaer vastapsot kapott.

Az Inter 109-szeres válogatott középpályása június 12-én, a finnek elleni Eb-csoportmeccs első félidejében összeesett a pályán, szívét defibrillátorral indították újra. Hat napot töltött a kórházban, szívritmus-szabályozót kapott, majd hazatért. Azóta számos orvosi vizsgálaton esett át, hogy kiderítsék szívmegállásának okát.

Az biztos, hogy Olaszországban nem játszhat, az ottani szigorú szabályok szerint ugyanis szívritmus-szabályozóval nem léphet pályára.

A Bt.dk portál azonban azt írta, 173 nappal a majdnem tragédiával végződött Eb-meccs után Eriksen ismét edzésbe állt.

A lap szerint a játékos titokban, egy személyi edző társaságában edzett Odensében, néhány száz méterre attól a villától, amelyben tavaly nyár óta lakik barátnőjével, Sabrinával és két gyermekükkel.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Christian Eriksen jelenleg is a pályánkon van. Tartottuk vele a kapcsolatot, ezért örülünk, hogy megkérdezte, edzhet-e kicsit nálunk

– mondta az OB sportigazgatója, Michael Hemmingsen.

A BT forrásai szerint a 29 éves dán sztár jelenleg elsősorban a kardioedzésekre koncentrál, de a futballal is próbálja magát szinten tartani.

A lap megpróbált kapcsolatba lépni az Inter vezetésével, illetve Eriksen holland ügynökével, de egyik helyről sem kapott választ.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!