Nemzetközi foci sport

Az Aranylabda-gála legszebb pillanataként egy valódi hős előtt tisztelegtek

Miközben a futballvilág elvitatkozgat azon, hogy Lionel Messi megérdemelten kapta-e meg hetedszer az Aranylabdát, a hétfői gálán azért volt olyan jelent is, amely mindenkit ugyanúgy megérintett.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo lehazugozta az Aranylabda szervezőjét
Szerinte egy szó sem igaz abból, amit a Lionel Messivel kapcsolatos rivalizálásáról írt.

A 18. helyen a dán Simon Kjaer végzett, aki mindössze nyolc pontot kapott, de így is végtelenül boldog volt.

„Ez pályafutásom legjobb pillanata. Ott lehettem a harmincas listán, segítettem a Milannak a Bajnokok Ligájában, a mostani szezonban a bajnoki címért küzdünk” – mondta a gála előtt Kjaer, akinek nevét a nyári Európa-bajnokságon olyanok is megismerhették, akik esetleg nem követik nyomon a sportágat.

A dán válogatott csapatkapitánya ugyanis sokat tett azért, hogy a finnek elleni mérkőzésen összeomló Christian Eriksen életét megmentse.

Kapcsolódó

A védőt külön kiemelte a műsorvezető Didier Drogba, aki gyönyörű szavakkal beszélt hősies magatartásáról.

Szeretnék tisztelegni egy hős előtt, aki többet jelent, mint maga a futball. Nagyobb, mint mi. Számomra ez 2021 csúcspontja

– mondta róla a korábbi elefántcsontparti klasszis.

Ezt követően az egész csarnok tapsviharban tört ki.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!