Nemzetközi foci sport

Lewandowski: Gratulálok Lionel Messinek az Aranylabdához!

Hétfő este kiderült, hogy 2021-ben Lionel Messi kapta az Aranylabdát, így pályafutása során hetedjére zsebelhette be az elismerést.

Kapcsolódó
Lionel Messi megkapta a hetedik Aranylabdáját is
Lewandowski sem maradt díj nélkül.

Legnagyobb ellenfele a második helyen záró lengyel Robert Lewandowski volt, aki a legnagyobb kárvallottja annak, hogy 2020-ban a koronavírus-járvány miatt nem osztottak Aranylabdát. A Bayern München csatára nem sokkal a gála után Twitter-oldalán reagált a díjátadóra, méghozzá nagyon elegánsan.

Gratulálok Lionel Messinek és Alexia Putellasnak az Aranylabda megnyeréséhez, továbbá minden másik játékosnak, akit jelöltek! Az Év csatára-díjat kaptam, de egy játékosam sem nyerhet egyéni trófeát a legerősebb csapat és a hűséges szurkolói nélkül. Köszönöm a támogatást

– írta.

Lewandowski a frissen létrehozott Év csatárának járó trófeáról írt, amit első ízben adtak át.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!