Nemzetközi foci

Itt az újabb csapás a Manchester United számára, Paul Pogba megsérült

Matthew Ashton - AMA/Getty Images
Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Paul Pogba megsérült a francia válogatott edzésén, ezért kikerült a csapatból. A Manchester United játékosa egy lövésnél kapott a combjához, majd bicegve hagyta el a pályát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Football Daily (@footballdailyuk_) által megosztott bejegyzés

Pogba a Liverpool elleni, 5-0-ra elveszített mérkőzésen beállt ugyan, de kiállították, ezért a Manchester City ellen (0-2) már keretben sem volt. Ugyan szigorúan véve nem tartozik idén a kezdőcsapat állandó tagjai közé, képességeit tekintve így is érvágás Ole Gunnar Solskjaernak, hogy az első vizsgálatok alapján nem számíthat rá 2022-ig, mivel felépülése 6-8 hetet vesz majd igénybe. Az MU számára tehát szűkültek a variációs lehetőségek, ráadásul a sokat kritizált norvég edző leváltásának még a gondolata sem merült föl a klubházban – pedig számos szakértő és szurkoló sürgetné ezt.

Ami a francia válogatottat illeti, Pogba helyét Jordan Veretout veszi át a kazahok, illetve finnek elleni világbajnoki selejtezőn. Franciaország 12 ponttal vezeti a D csoportot, egy szombati győzelemmel pedig biztossá válna a világbajnoki részvétel a csapat számára.

Olvasói sztorik