Matthew Ashton - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Itt az újabb csapás a Manchester United számára, Paul Pogba megsérült

Paul Pogba megsérült a francia válogatott edzésén, ezért kikerült a csapatból. A Manchester United játékosa egy lövésnél kapott a combjához, majd bicegve hagyta el a pályát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Football Daily (@footballdailyuk_) által megosztott bejegyzés

Pogba a Liverpool elleni, 5-0-ra elveszített mérkőzésen beállt ugyan, de kiállították, ezért a Manchester City ellen (0-2) már keretben sem volt. Ugyan szigorúan véve nem tartozik idén a kezdőcsapat állandó tagjai közé, képességeit tekintve így is érvágás Ole Gunnar Solskjaernak, hogy az első vizsgálatok alapján nem számíthat rá 2022-ig, mivel felépülése 6-8 hetet vesz majd igénybe. Az MU számára tehát szűkültek a variációs lehetőségek, ráadásul a sokat kritizált norvég edző leváltásának még a gondolata sem merült föl a klubházban – pedig számos szakértő és szurkoló sürgetné ezt.

Ami a francia válogatottat illeti, Pogba helyét Jordan Veretout veszi át a kazahok, illetve finnek elleni világbajnoki selejtezőn. Franciaország 12 ponttal vezeti a D csoportot, egy szombati győzelemmel pedig biztossá válna a világbajnoki részvétel a csapat számára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!